Gå vidare till innehåll

HVAD ER PAINT BY NUMBERS?

 

Paint By Numbers eller mal efter tal teknikken som det hedder i Danmark, gør det muligt for enhver at male smukke malerier. Tegneserie figuere? Nej, du kan gøre det meget bedre. Hvordan? Vi stencilerer motivet på et lærred af høj kvalitet - så er det bare om at farvelægge det med den rigtige farve efter felternes og malingbøtternes numrer. Det færdige resultat vil overraske dig. 

PAINT BY NUMBERS VUXNA

PAINT BY NUMBERS for voksne

Som med de populære malebøger for voksne, er Mal Efter Tal malerier en vidunderlig måde at slappe af på. Det, der dog adskiller vores mal efter tal-malerier fra malebøger til voksne, er, at man i stedet for blyanter og papir bruger pensler og akrylmaling. Derudover kommer du til at opleve den uovertrufne følelse af at male direkte på et ægte lærred! For os i MalEfterTal.dk er den afstressende følelse en mindst lige så vigtig del af maleriet som det færdige slutresultat.

I vores sortiment finder du malerier med alt fra smukke dyr- og landskabsmotiver til ikoniske mesterværker fra kunsthistorien. Find dit yndlingsmotiv og glæd dig til et øjebliks kunstnerisk skabelse og fredfyldt afslapning.


Du kan selvfølgelig også vælge at male dit helt eget personlige billede