BESTIL INDEN kl 12.00 FOR LEVERING NÆSTE DAG! GRATIS FRAGT

HVORFOR KØBE FRA MalEfterTal.dk

Hvis du er I tvivl om du skal handle hos MalEfterTal.dk eller ej, så læs disse grunde som er direkte feedback fra mine kunder: (du kan også kigge på trustpilot for at læse mine kunders anmeldelser)

 

1. HURTIG LEVERING

Efter du har bestilt er min første prioritet at sende dine malerier til dig MED DET SAMME. Hvis du bestiller på hverdage inden kl. 14.00 kommer din bestilling ud af døren SAMME DAG. Hvis du bestiller efter kl 14.00, hentes den af GLS den følgende hverdag! 

I gennemsnittet er der 3-5 dages leveringstid. Leveringspartneren i Danmark er GLS som vil levere på din leveringsadresse. 

 

2. SERVICE

Er der noget galt? Skal du have hjælp med noget som helst? Intet er "for meget" at bede om. Jeg er her for mine kunder. Skriv til mig på hej@maleftertal.dk og jeg vil HJÆLPE dig. 

 

3. KVALITET

Jeg har efterhånden solgt MANGE malerier. Jeg har ikke haft nogen som helst former for reklamation. Jeg har brugt meget lang tid på at finde det rigtige kanvas og ikke mindst den helt rigtige maling til malerierne. Alt er økologisk og VEGANSK. Selv penslerne som følger med er lavet af træ og ikke plastik. Malerierne sendes også i genbrugstube og indpakning. 

 

Udover det kan jeg fortælle dig at når du handler hos MalEfterTal.dk så hjælper du en RIGTIG lille virksomhed. 

MalEfterTal.dk drives af en mor med 3 børn som har bosat sig i England. Der er ikke kundeservice medarbejdere eller stort pakkecenter. Jeg pakker og sender alle varer selv, laver hjemmesiden og selvfølgelig svarer på emails og telefon fra mine dejlige kunder. 

Jeg har brugt meget tid på at finde malerier af høj kvalitet til min virksomhed. De er ikke kopi varer fra Kina. Jeg er meget stolt af mine billeder og kan stå inde for alt fra kvaliteten af selve lærred, til den økologiske maling og miljøvenlige indpakning som de sendes i. Jeg har valgt ikke at skære hjørner nogen steder. Ja, jeg er meget stolt af min lille shop ;o)

Jeg har mange glade kunder som vender tilbage igen og igen. Så ja, jeg tror at der er noget som er helt rigtigt her. 

Men skulle der mod forventning være noget galt med enten hjemmesiden, mine sociale mediers sider eller andet så vil jeg MEGET gerne høre fra dig. Som sagt er det kun mig som arbejder på MalEfterTal.dk, så hvis du er utryg ved min shop eller lægger mærke til en fejl eller andet så skriv til mig på hej@MalEfterTal.dk