4 aktiviteter som strikning og hvorfor folk som strikker elsker at male efter tal - Road 2 Art - Mal Efter Tal

4 aktiviteter som strikning og hvorfor folk som strikker elsker at male efter tal

I løbet af de sidste mange år har strikning oplevet en massiv genopblussen i popularitet. Hvis du er en af ​​de millioner af mennesker, der nyder at slappe med et par nåle og noget garn, er du bestemt ikke alene! Strikning er en vidunderlig hobby for alle, det er afslappende og terapeutisk som giver dig tilfredsstillelsen over at have lavet noget smukt med dine egne to hænder.

Uanset hvor meget du elsker at strikke, er det nok ikke den eneste måde, du vil bruge din fritid på. Hvis du leder efter en ny måde at fordrive tiden på er der andre hobbyer som deler flere ligheder med strikning. Fra at fuldføre et maleri som Van Gogh til syning, her er et par af vores yndlingsaktiviteter som vi ved at folk som strikker elsker. 

Se vores Mal Efter Tal kits her.

Se alle vores paint by number kits


Ligesom strikning giver at male efter tal dig mulighed for at skabe smukke ting ved hjælp af blot et par grundlæggende værktøjer. I stedet for garn og nåle kræver dette håndværk maling og nummereret lærred. En efter en maler du felterne med det tilhørende maling for at skabe et fantastisk maleri. Det kræver ingen særlige færdigheder, og male efter tal gør det muligt for enhver at være en kunstner.

Strikkere elsker at male efter tal ved hjælp af kits fra Road 2 Art af flere årsager. Ligesom strikning er male efter tal en fantastisk måde at slappe af og stresse af på. Det er også godt for dit mentale helbred. At bruge Road 2 Art-kits i stedet for kits fra andre mærker kan sammenlignes med at bruge et luksuriøst uldgarn frem for billigt akrylgarn. Vores sæt indeholder svanemærket maling som dækker, holdbar lærred som indeholder kun bomuld, og de værktøjer du har brug for til at fuldføre hvert projekt. Alle kits fra Road 2 Art bliver produceret i Danmark/EU.

Mal Efter Tal alternativ til strikke

At male efter tal er en fantastisk måde at lave smuk indretning til dit eget hjem. Færdig malede malerier egner sig også smukke gaver. Uanset om du er en, der nyder at male til dig selv eller foretrækker at forære dine kreationer til venner og kære, vil du elske at male efter tal lige så meget som du elsker at strikke.

Hækling
Hvis du foretrækker at holde dig til tekstil kunst, er hækling omtrent så tæt på at strikke som du kan komme. I stedet for nåle kræver hækling kroge. Vær dog opmærksom på at hvis du er vant til at strikke på to pinde, er det vanskeligere at hækle med en enkelt krog! Det kræver lidt øvelse og tilvænning, men når du har mestret nogle få grundsting, kan du hækle legetøj, beklædning, tilbehør og husholdningsartikler.

At lære at hækle er en glimrende mulighed for både begyndere og erfarne strikkere. Når du ved, hvordan du laver begge håndværk, kan du omdanne garn til alle slags utrolige ting. Da de fleste mønstre er designet enten til strikkere eller hæklere. Når du mestrer begge vil din horisont udvide sig og sætte flere projekter inden for din rækkevidde.

Syning
At lave tøj og tilbehør i hånden er en af ​​de mest tilfredsstillende dele af strikning. Ved at lære at sy, kan du tage den tilfredshed endnu længere. Med noget stof, tråd, en symaskine og et par basis værktøjer kan du lave alt fra behagelige pyjamas til en smuk brudekjole. Og selvfølgelig kan du også sy tæpper, dyner og andre husholdningsartikler.

Hvis du kan lide at strikke funktionelle genstande - som tøj og tilbehør - i hånden, vil du sandsynligvis elske at sy. Denne hobby koster lidt mere at starte end nogle af de andre på denne liste, men der er symaskiner, der passer til ethvert budget. Du kan måske endda hente en fra en genbrugsbutik for at spare dig selv nogle penge.

Broderi
Ligesom strikning har broderi oplevet en stigning i popularitet i løbet af de sidste par år. Der er et par forskellige metoder, og alle er tilfredsstillende og afslappende. Uanset om du broderer simple blomster og designs på dit tøj, eller du mestrer kunsten at færdiggøre komplekse krydsstingdesign, er du sikker på at elske broderi, hvis du elsker at strikke!

Hvis du leder efter en mere hands-off tilgang, er broderimaskiner et glimrende alternativ til håndsøm. Ved hjælp af en maskine kan du tilføje smukke designs til stoffet på en brøkdel af tiden med at brodere i hånden.

paint by numbers made in Denmark

 

Konklusion
Hvis du elsker at strikke, er der mange andre hobbyer, du helt sikkert vil finde lige så sjovt. Hvis du ikke allerede har prøvet at male efter tal så opfordrer vi dig til at prøve det! Det er en fantastisk måde at holde en pause fra strikketøj, og når du vælger vores dansk producerede kits fra Road 2 Art, kan du være sikker på, at du får et kit af høj kvalitet, der indeholder alt, hvad du har brug for.

Tilbage til blog