KONTAKT

Den hurtigste måde at få fat i os på er via email hej@MalEfterTal.dk. 

E-MAIL:

Hvis du vil skrive en mail til os, er du mere end velkommen til at skrive til nedenstående e-mailadresse. Vi stræber efter at svare på alle mails så snart vi ser dem. Du kan altid forvente at få et svar, senest 48 timer efter du har afsendt din e-mail. Læg mærke til at vi ikke besvarer emails i weekenden. 

E-mailadresseHej@MalEfterTal.dk

 

Hvis du er mere komfortabel med at skrive over Facebook, kan du som noget nyt kontakte os over Facebook Messenger. Det eneste du skal gøre er at klikke på knappen herunder, så vil du blive sendt videre til et chat-vindue på messenger – helt som hvis du bare skrev med en ven/veninde.

FACEBOOK MESSENGER

 

TELEFON:

Du kan ringe til os på telefon 93 83 46 06. Oftest tager vi ikke telefonen da vi enten pakker eller laver vores produkter til jer!

Hvis vi ikke tager telefonen læg en besked med dit navn og email adresse (og ordre nummer). Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi er ved telefonen i hverdage fra kl 7.30 til 13.00!

 

Hvis du ikke lige har adgang til din e-mail eller en telefon, kan du også kontakte os ved at udfylde nedenstående formular. Du skal blot udfylde navn, e-mail og emne, samt dit spørgsmål, så vender en af os tilbage til dig med en e-mail direkte til din egen e-mailadresse.

 

Bor du i Sverige så besøg vores svenske shop her; MålaEfterNummer.se eller PaintByNumbersSverige.Se

Kontaktformular