Fortsæt til indhold
166 kr stk inkl porto - KØB 3 - BETAL for 2
166 kr stk inkl porto - KØB 3 - BETAL for 2

KONTAKT

Den hurtigste måde at få fat i os på er via email hej@MalEfterTal.dk. Du kan forvente en svartid på maksimum 24 timer på dine e-mails.

E-MAIL:

Hvis du vil skrive en mail til mig, er du mere end velkommen til at skrive til nedenstående e-mailadresse. Jeg stræber efter at svare på alle mails så snart jeg ser dem, men nogle gange har jeg desværre meget travlt. Du kan dog altid forvente at få et svar, senest 24 timer efter du har afsendt din e-mail.

E-mailadresseHej@MalEfterTal.dk

 

Hvis du er mere komfortabel med at skrive over Facebook, kan du som noget nyt kontakte mig over Facebook Messenger. Det eneste du skal gøre er at klikke på knappen herunder, så vil du blive sendt videre til et chat-vindue på messenger – helt som hvis du bare skrev med en ven/veninde.

FACEBOOK MESSENGER

 

TELEFON:

Du kan ringe til mig på telefon 71 51 17 18. Hvis vi ikke tager telefonen læg en besked med dit navn og email adresse (og ordre nummer). Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi er ved telefonen i hverdage fra kl 7.30 til 13.30

 

Hvis du ikke lige har adgang til din e-mail eller en telefon, kan du også kontakte mig ved at udfylde nedenstående formular. Du skal blot udfylde navn, e-mail og emne, samt dit spørgsmål, så vender jeg tilbage til dig med en e-mail direkte til din egen e-mailadresse.

 

Bor du i Sverige så besøg vores svenske shop her; www.MålaEfterNummer.se 

Liquid error: Could not find asset snippets/globo.preorder.script.liquid