SPØRGSMÅL & SVAR

SPØRGSMÅL & SVAR

Hvordan maler man et Mal Efter Tal maleri? 

Du kan se vores guide til Mal Efter Tal her

Er der nogen form for abonnement eller andre skjulte betalinger forbundet med min bestilling?

NEJ. På ingen måde. Hos os betaler du for den varer du får og intet mere. 

Hvis du gerne vil have et abonnements maleri som du får hver måned eller hver 3. måned så SKAL du tilmelde og bestiller her.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke er glad for produktet?

Skulle du være utilfreds med din bestilling skal du skrive til os på hej@MalEfterTal.dkmed så meget info og gerne foto som muligt. 

Læg mærke til at alle billeder af produkter er vejledende. De viser motivet men det er umuligt at vise præcis hvordan maleriet kommer til at se ud når du har malet det. Der vil være afvigelser mht farvernes nuancer som bliver påvirket af din monitor/skærms måde at vise farverne på og den måde foto er printet på når du har modtaget dit sæt. Vi kan derfor ikke yde en garanti for dit resultat. 

Hvor meget koster fragt?

Levering er gratis. Der er ikke nogen mindstekøbs krav.

Hvor længe skal jeg vente på mine varer? 

Hvis du bestiller inden kl. 11.00 vil du få din pakke den næste hverdag sålænge det er på lager. Du kan se everingstiden under hver vare. Vi sender enten med postnord eller GLS og du får en email med dit tracking nummer når din pakke er sendt. 

Hvis du har bestilt SKRÆDDERSYET MALERI elle 3-8 hverdage for os at få maleriet produceret for dig.

Hvad sker der hvis jeg ikke henter pakken?

Hvis du ikke henter din pakke og den bliver sendt retur til os bliver du refunderet så snart vi modtager den.

Det er dit ansvar at holde øje med din pakke. Selv hvis postnord/GLS ikke efterlader en besked om at den skal hentes, så er det DIG som skal forhøre dig hos postnord og sørge for at hente den. 

Hvis pakken kommer retur fordi du ikke har hentet den trækkes den omkostning der er forbundet med at pakken kommer retur til os, som udgangspunkt 75 kroner.