At male med akrylmaling | 2022 - Road 2 Art - Mal Efter Tal

At male med akrylmaling | 2024

De fleste af os er sandsynligvis kommet i kontakt med akrylmaling på et eller andet tidspunkt, men ikke alle ved, hvorfor de er så populære! Alle vores Paint By Number-sæt indeholder kun akrylmaling, fordi der er så mange fordele ved dem. I dette indlæg gennemgår vi alle fordele ved at male med akrylmaling samt nogle tips, som kan hjælpe dig med at få det bedste resultat!

 

Akrylmaling er hurtigtørrende og vandopløselig

En af de største fordele ved akrylmaling er, at den tørrer meget hurtigt og er vandopløselig. Mange tror, ​​at akrylmaling minder om olie maling, men at den tørrer meget hurtigere.

 

Akrylmaling giver dig mulighed for at lave fejl

En anden fordel ved akrylmaling er, at du let kan male om igen, hvis det tilfældigvis er forkert. Vær dog forsigtig, når du har malet på dit lærred så skal du huske at malingen kun er vandopløseligt indtil det tørrer. Altså du kan ikke fjerne det når det er tørt. Hvis malingen tørrer og du gerne vil ændre det, så skal du bare male ovenpå det med den farve du gerne vil have.  

 

Teksturen er let at arbejde med

Akrylmaling er velegnet til begyndere såvel som erfarne kunstnere. Brug mere vand i børsten for at få et mere gennemsigtigt resultat. Vores akrylmaling indeholder meget pigment, hvilket betyder, at der ikke er behov for meget maling til at dække et større område.

 

Det fungerer perfekt med vores bomuldslærred

Akrylmaling har den fantastiske egenskab, at den er velegnet til maling på mange materialer, såsom vores bomulds lærred, der er inkluderet i alle vores sæt.

 

Vores akrylmaling er god mod både dig og planeten

I den akrylmaling vi bruger, er der ingen farlig lugt eller dampe. Malingen er heller ikke brandfarlig eller indeholder animalske produkter. Derudover er malingen allergivenlig og er også velegnet til de mest følsomme, da malingen er svanemærket. Vi er de eneste som bruger svanemærket maling i vores produkter. 

 

Tips, inden du begynder at male

Beskyt gulve og borde, når du maler, når malingen er tørret, er det svært at fjerne!
Hav altid vand lige ved hånden for at dyppe dine børster, du ikke bruger, da malingen tørrer hurtigt.
Hvis du vil forlænge tørretiden lidt, er det et godt tip at have en flaske vand, som du kan sprøjte på de dele, du vil tørre lidt langsommere.
Brug ikke for meget maling i starten, hvis laget bliver for tykt, kan det være svært at male over.
Start ikke uden en idé - vi kan hjælpe dig med vores Paint By Number-sæt. Se vores sortiment her.
Tilbage til blog