Mal efter tal eget billede

Sådan bestiller du et maleri efter eget billede

Gør dine bedste fotos til smuk kunst! Nu har du chancen for at udødeliggøre dine fineste øjeblikke i form af fotomalerier, som du selv farvelægger ifølge vores mal efter tal teknologi. Vælg blot hvilket billede du vil male efter nummer, upload det på vores side og få et færdigt sæt med kunst lærred (komplet med nummererede felter), akrylmaling og pensler sendt til dig med posten. Uanset hvad det er, har du malet dit første portræt!

Mal efter nummer malerier med dit eget foto - vælg dit eget unikke motiv.


Få gaver kan måle sig med et selvmalet maleri. Den tid og kærlighed, du lægger i at få det perfekte resultat, vil gøre dit maleri til en virkelig værdsat gave. Derfor sender vi også en ramme med og en smagfuld gaveæske.

Vores mal efter tal malerier til dine egne fotos har dimensionerne 30x40 cm, 30x60 cm, 40x40 cm, 40x50 cm, 40x60 cm, 50x50 cm, 50x60 cm, 50x100 cm, 50x120 cm, 60x60 cm, 60x80 cm, 60x90 cm, 60x100 cm, 60x120 cm, 70x70 cm, 70x90 cm, 80x80 cm, 80x100 cm, 80x120 cm, 80x150 cm, 80x160 cm.

Det har absolut ingen betydning om du er en dygtig kunstner eller en total nybegynder.  Ingen forudgående viden er nødvendig for at male fotos efter nummer. Følg blot vores instruktioner, så får du et fremragende resultat.

Sådan bestiller du dit skræddersyede mal efter tal maleri:

Det er super nemt at bestille dit paint by number-sæt med dit eget billede eller foto. Start med at vælge hvilket billede / foto du vil have som motiv. For at du skal være tilfreds med resultatet, er det vigtigt, at billedet er af god kvalitet. Undgå derfor billeder eller fotos, der indeholder et af følgende:

  • Sløret / sløret ansigt
  • For mange forskellige farver
  • Baggrund og forgrund, der flyder for meget sammen
  • Billedfilen er for lille og "pixeleret"

Upload dit foto ved at klikke på "UPLOAD HER". Efter du har uploaded dit billede får du det at se i din valgte størrelses dimensioner. Her kan du selv lege med dit foto og vælge hvordan du gerne vil have vi skal "klippe" det.  Klik derefter på "Læg i indkøbskurv" og færdiggør din ordre.

Når vi har modtaget din ordre, udskriver vi en stencileret skabelon af dit billede på et lærred og blander malingen til de krævede farver. Derefter sender vi alt til din leveringsadresse. Du modtager en e-mail, så snart vi har sendt din pakke. I e-mailen finder du oplysninger om, hvordan du kan spore din forsendelse. Det er vigtigt at du holder øje med den email VI sender med dit tracking nummer. Hvis du glemmer at hente din pakke og den kommer retur til os bliver du nemlig opkrævet 75 kr for ny forsendelse.

Det tager normalt HØJST omkring 8-10 hverdage fra det tidspunkt, du bestiller, indtil du modtager dit mal efter tal malesæt. Men du kan se under varen hvornår din forventede leveringstid ville være.

Husk dette, før du bestiller farvebilleder med dit eget foto:


Da denne specielt bestilte vare udelukkende er produceret til dig, kan du ikke returnere den til os. Vi garanterer selvfølgelig, at alt materiale, der følger med, er af højeste kvalitet. Da maleribilledet er baseret på de fotos, du har valgt, kan vi ikke garantere den kunstneriske kvalitet.

Du er velkommen til at tjekke vores andet sortiment af male efter nummer malerier eller besøge vores Instagram-side for mere inspiration.

 

Mal Efter Tal med dit eget foto - mal dine egne fotos efter nummer. 

Diamond painting med hurtig levering og indrammede lærreder

 

Tilbage til blog