HVORFOR KØBE FRA MalEfterTal.dk

Hvis du er I tvivl om du skal handle hos MalEfterTal.dk eller ej, så læs disse grunde som er direkte feedback fra vores kunder: (du kan også kigge på trustpilot for at læse  kunders anmeldelser)

 

1. HURTIG LEVERING

 

Hvis du bestiller inden kl. 11.00 på en hverdag har du din vare den efterfølgende dag. Se under hver produkt for den estimerede leveringstid.

Gælder ikke for foto malerier eller malerier vi ikke pt har på lager. Disse kan tage op til 5 hverdage for at producere. Oftest tager det 2-3 hverdage!

 

2. SERVICE

Er der noget galt? Skal du have hjælp med noget som helst? Vi er her for at hæjpe. Skriv til os på hej@maleftertal.dk 

 

3. KVALITET

Vi har et stort ansvar som producent af produkter. Vi skal tage de rigtige valg. Vi har valgt at prioritere vores produkts bæredygtighed meget højt. Udover det tager vi alt feedback fra kunder seriøst og bruger dette til at videreudvikle vores produkt. Alt er økologisk og VEGANSK. Selv penslerne som følger med er ikke en-gangs pensler, men specielt lavede i England til os. 

 

 

 

4. VELGØRENHED

Vi er meget stolte af vores 1 KØBT = 1 DONERET program. Hver gang en kunde køber en vare giver vi en vare til en institution som bruger vores produkter til male terapi. Du kan læse mere om vores donations program her.

 

De fleste af vores kunder vender tilbage til os om og om igen pga hvad vi står for og vores produkter.

 

5. ANDRE WEBSITES

Du kan købe vores varer her: 

www.MalEfterTal.dk 

www.PaintingByNumbers.dk

www.MålaEfterNummer.se

www.PaintByNumbersSverige.se

www.BestPause.com